Cautare

2324 de rezultate pentru "pacurar ioan" (5.37 secunde)
Societatea InterAgro SA, controlata de omul de afaceri Ioan Niculae, a anuntat printr-un comunicat ca a inaintat producatorului de titei si gaze OMV Petrom o oferta pentru a prelua combinatul chimic Doljchim, in prezent inchis, si ca a solicitat ajutorul Ministerului Economiei in acest sens.
Vedeta licitatiei a fost insa opera "Ulcica cu flori de camp" de Ioan Andreescu, una dintre cele mai importante lucrari ale etapei sale buzoiene, cu provenienta ilustra si mentionata in majoritatea scrierilor despre creatia artistului.
(Continuare) "Razboiul fostilor securisti cu societatea este pierdut" • Deputatul PSD Sebastian Ghita este de parere ca fostii securisti, Dan Voiculescu, Ioan Niculae si Sorin Rosca Stanescu au pierdut razboiul cu societatea, dar vor pierde si competitia economica.
HotNews.ro Ioan Rus, dupa intalnirea cu reprezentantii Dacia:
HotNews.ro Ungaria va termina doar la primavara autostrada pana la Nadlac Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a afirmat ca Ungaria va termina abia la primavara autostrada pana la Nadlac, in timp ce segmentul de la Pecica pana la granita va fi circulabil din decembrie, dar se va putea iesi din tara tot prin vama actuala din Nadlac, printr-o bretea rutiera de sase kilometri.
Ioan Buduca: ... Ioan Buduca) Exista o stiinta economica ce se ocupa cu istoria dezvoltarii din era industriala pana in prezent.
Ce a avut ziaristul Ioan Slavici cu Marea Unire?), Firita Carp (Revista revistelor: ... Sasa Pana), Ioan N.
Ioan Andone: "Sunt trist" "Sunt trist ca luam goluri parabile, dar victoria lui Manchester este indiscutabila", a declarat Ioan Andone dupa meci.
CFR Cluj - Viitorul Constanta 0-1/ Ioan Andone: ... CFR a ratat mai multe ocazii de gol, portarul Alexandru Buzbuchi (Viitorul) evidentiind-se de cateva ori in fata jucatorilor antrenati de Ioan Andone. ... Ioan Andone:
Tatal Ilincai, Ioan Vespasian Vandici, a murit in februarie 2008, la doar 56 de ani, fiind rapus de cancer. ... Azi nu mai esti unde erai, dar vei fi intotdeauna si pretutindeni acolo unde vom fi si noi, dragul nostru tata, Ioan-Vespasian Vandici".
De reconciliere si pace am avut parte la istorica intalnire, la Bucuresti, intre fostul Patriarh al Bisericii Ortodoxe Romane, Teotictist, si fostul Suveran al Bisericii Catolice, Papa Ioan Paul al II-lea.
Deschizi cartea Purtatorul de cuvinte a lui Ioan Gyuri Pascu si te intampina un motto:
33 gazduieste intre 11 februarie si 1 martie expozitia realizata de artistul Ioan Doru Vladoiu. ... Ioan Doru Vladoiu: "Mi-am propus ca prin acest demers artistic si utilizand aceste tehnici, fie ele mai conventionale sau mai recente, sa am ca rezultat final compozitii impresionate.
In cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare de la etajul 1 al Salii Dalles este un stand la care gasiti la vanzare tablourile pictorului Ioan Vasile Bota, cu preturi ce variaza intre 300 - 400 RON.
Sotii Alice Gabriela Pop si Ioan Pop participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti!) organizat in curtea Muzeului National Roman. ... Obiectele hand-made lucrate de sotii Alice Gabriela si Ioan Pop sunt superbe si unicat.
Sotii Alice Gabriela Pop si Ioan Pop participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti!) organizat in curtea Muzeului National Roman. ... Obiectele hand-made lucrate de sotii Alice Gabriela si Ioan Pop sunt superbe si unicat.
Sotii Alice Gabriela Pop si Ioan Pop participa si astazi la Christmas fair's Marathon organizat vizavi de CinemaPro, pe Strada Toma Caragiu nr. ... Obiectele hand-made lucrate de sotii Alice Gabriela si Ioan Pop sunt superbe si unicat.
"Ora de Limba Romana" incepe la ora 12,00, scriitorii Doina Rusti si Ioan Grosan, impreuna cu prof.univ.dr. ... Eugen Simion, universitarii Silviu Angelescu, Lucian Chisu si Ioan Cristescu, intr-o manifestare moderata de scriitorul Dan Mircea Cipariu.
Ioan Alexandru. ... Si a scos, dintr-o mapa hartanita, cartea postala cu imagini din Calarasi trimisa de noi dupa intalnirea cu Ioan Alexandru(despre acest episod intr-o alta postare), citindu-ne semnatarii: - Ioan Alexandru, Pavel Susara, Nicolae Draghici, Vasile Coltea, Constantin Tudor.
- Mantuitorul s-a intrupat de la Duhul Sfant si din Fecioara Maria din iubire fata de neamul omenesc, asa cum reiese din Evanghelia de la Ioan. ... In Evanghelia de la Ioan citim ca harul si adevarul au venit prin Isus Christos.
google-analytics.com